6 april, 2022

Presentation av Philip Årmann!

Fram till valet kommer vi att presentera kandidaterna på vår Ⓜ️-lista till kommunfullmäktige!
I DAG
NR 13 PHILIP ÅRMANN⭐️
✅ VEM ÄR DU?
Jag är 32 år och kommer ursprungligen från Växjö. Jag flyttade till Karlskrona 2011 i samband med studier på civilingenjörsprogrammet i industriell ekonomi på BTH. Då hade jag inga planer på att bosätta mig här, nu är jag totalt förälskad i staun’ och alla vackra omgivningar runt omkring i kommunen! Jag arbetar som ledare inom IT-branschen och bor tillsammans med min fru och vår lilla dotter på Kilströmskajen på Björkholmen.
✅ VILKA FRÅGOR INOM KOMMUNPOLITIKEN ÄR VIKTIGAST FÖR DIG?
För mig är det viktigt att vi tar till vara på de fantastiska egenskaper Karlskrona har att erbjuda. Som vacker skärgårdskommun har vi ett unikt läge med närhet till Europa. Vi behöver vårda och utveckla kommunen för att skapa en attraktiv plats att leva, arbeta och driva företag på. Det är jag övertygad att vi gör på bästa sätt genom att driva moderat politik!
✅ DET HÄR VISSTE DU INTE OM MIG!
Jag sjunger i 1:a tenorstämman i Sandgrenska Manskören. Sällan blir våren vårigare eller julen juligare än till fyrstämmig sång!