Karlskrona behöver en ny färdriktning

Du kan styra färdriktningen

Har Karlskrona råd med ytterligare fyra år av ett svagt socialdemokratiskt minoritetsstyre? Nej, säger vi moderater. Men vi vill också att du tar ställning. Helt enkelt genom att jämföra din åsikt med vår. Och förhoppningsvis ge oss ditt stöd för en ny politik.

För Karlskrona har ju fantastiska möjligheter! Vi kan erbjuda attraktiva miljöer, oavsett om man befinner sig på landsbygden, i skärgården eller i våra tätorter. Vi har framgångsrika lokala och globala företag och en världsledande högskola.

Men Karlskrona har också utmaningar som kräver en ny politisk färdriktning.
Vi moderater kommer alltid att ha otryggheten som vår största och värsta fiende. Därför kommer vi fortsätta arbeta för ett tryggt och säkert Karlskrona. Alla barn och unga som växer upp i Karlskrona ska få de allra bästa förutsättningarna. Därför ska vi ha Sveriges bästa skolor.

Det ska alltid löna sig att arbeta i stället för att leva på bidrag. När fler är med och bidrar blir det mer pengar till vår gemensamma välfärd. Karlskrona ska vara en trygg kommun, sjuda av liv, ha de allra bästa skolorna och erbjuda den bästa servicen till våra kommuninvånare.

Det behövs ett bättre företagsklimat, fler företag och nya attraktiva bostäder.
Kort sagt: Karlskrona behöver en ny färdriktning och med vår moderata politik kan det bli verklighet. Håller du med? Vad är viktigt för dig? På följande sidor ställer vi frågorna som kan hjälpa när du ska ta ställning.

Vi moderater vill ha ditt förtroende att styra Karlskrona kommun.

Camilla Brunsberg,
Kommunalrådskandidat

Ladda hem vårt magasin >>