18 februari, 2022

Presentation av Anders Jonasson

Fram till valet kommer vi att presentera kandidaterna på vår
Ⓜ️-lista till kommunfullmäktige!
I DAG:
NR 20 ANDERS JONASSON⭐️
✅ VEM ÄR DU?
Jag är 72 år och uppvuxen i Karlskrona. Mina intressen är att träna ute och inne samt att spela golf så ofta jag kan. Jag bor på Knösö med min fru, har med henne två tjejer som inte bor hemma längre. Jag har också två vuxna barn från tidigare förhållanden.
✅ VILKA FRÅGOR INOM KOMMUNPOLITIKEN ÄR VIKTIGAST FÖR DIG?
För mig är det viktigt att alla som bor och vistas i Karlskrona kommun känner sig trygga och välkomnande alla tider på dygnet.
Man måste få våga gå ut när som helst på dygnet och man måste våga släppa ut sina barn där man bor
✅ DET HÄR VISSTE DU INTE OM MIG!
Jag gjorde Hole-In-One på tredje hålet vid spel på Carlskrona Golfklubb 2012