17 mars, 2022

Presentation av Emma Swahn Nilsson!

Fram till valet kommer vi att presentera kandidaterna på vår Ⓜ️-lista till kommunfullmäktige!
I DAG
NR 3 EMMA SWAHN NILSSON ⭐️
✅ VEM ÄR DU?
Jag är en femtioårig trebarnsmamma som flyttade till vackra Karlskrona direkt efter studenten 1991. Jag är en engagerad person som gillar politik, mitt hem och blommor.
✅ VILKA FRÅGOR INOM KOMMUNPOLITIKEN ÄR VIKTIGAST FÖR DIG?
För mig kommer skolan först. Jag vill arbeta för att Karlskronas skolor ska ligga i toppen både vad det gäller resurser och resultat. Ett starkt försvar är också viktigt liksom lag och ordning. Framgångsrikt företagande är nyckeln till tillväxt och välstånd.
✅ DET HÄR VISSTE DU INTE OM MIG!
Jag har båtpendlat flera somrar till mina sommarjobb i Arkösund. Först arbetade jag i en ICA-affär och sedan på Skärgårdsakuten