29 mars, 2022

Presentation av Gabriella Mathisson!

Fram till valet kommer vi att presentera kandidaterna på vår
Ⓜ️-lista till kommunfullmäktige!
I DAG
NR 40 GABRIELLA MATHISSON ⭐️
✅ VEM ÄR DU?
Precis femtio fyllda och mitt i livet, som jag ser det😊.
Jag är kommunikatör till yrket och Karlskrona blev hemma för mig 1994 då min man är härifrån. Tillsammans har vi tre härliga ungdomar varav två som bor hemma. Vi bor på Långö och har en liten skogsfastighet norr om Karlskrona.
✅ VILKA FRÅGOR INOM KOMMUNPOLITIKEN ÄR VIKTIGAST FÖR DIG?
Som mamma engagerar skola och utbildningsfrågorna mig, men också trygghet och säkerhet för våra barn såklart. Som egenföretagare ligger näringslivsfrågor nära, till förmån för konsument och producent och oss invånare, men också för ett attraktivt och växande Karlskrona.
✅ DET HÄR VISSTE DU INTE OM MIG!
Tillsammans med min man är jag biodlare och driver Blekinge Bi och Honung AB. I dag är vi två familjer som arbetar med företaget. Pollinering är avgörande för goda och fina skördar och den viktiga livsmedelsproduktionen. Till vardags gillar jag för övrigt all form av träning och fysisk aktivitet, gärna utomhus!