3 maj, 2022

Presentation av Lars-Göran Forss

Fram till valet kommer vi att presentera kandidaterna på vår Ⓜ️-lista till kommunfullmäktige!
I DAG
NR 14 LARS-GÖRAN FORSS ⭐️
✅ VEM ÄR DU?
Jag är 72 år, bor i Nättraby med min fru Britt-Marie. Alla våra fyra barn är utflugna sedan länge. Jag har en yrkesbakgrund från flottan som mariningenjör/ubåtsingenjör. Sedan 2004 driver jag ett konsultföretag tillsammans med min fru. Jag är dessutom engagerad i fyra olika föreningars styrelser förutom mitt politiska engagemang. På sommaren seglar vi vår Bavaria 37 runt våra svenska kuster.
✅ VILKA FRÅGOR INOM KOMMUNPOLITIKEN ÄR VIKTIGAST FÖR DIG?
Att våra privata företag utvecklas och mår bra i Karlskrona. Utan dem så har vi inga medel för att bedriva den kommunala verksamheten. Vår infrastruktur måste vidmakthållas och utvecklas (VA, fjärrvärme, vägar, fastigheter, hamnar, kajer, elnät, bredband mm) Turismen är viktig för att vår skärgårdskommun ska kunna utvecklas, därför måste vi marknadsföra vår fina skärgård i alla forum.
✅ DET HÄR VISSTE DU INTE OM MIG!
Jag har varit attackdykare i flottan.