30 juni, 2022

SENASTE NYTT FRÅN CAMILLA!

✅ DET GÄLLER ATT SYNAS OCH HÖRAS!
Vilka intensiva veckor vi har haft och fortfarande har framöver. Vi har jobbat hårt med att ta fram vårt lokala valmaterial för att hinna med allt som ska göras innan semestrarna börjar på allvar. Förra veckan delades vår valtidning ut i Karlskronas alla brevlådor och jag hoppas att ni har hunnit titta i den. Du kan även hitta den på vår hemsida under fliken; Magasinet.
Vi är ett härligt gäng som jobbar med att ta fram allt vårt valmaterial. En del används redan och under sommaren och fram till valdagen kommer du att se mycket av detta i olika kanaler. Vi är också i full gång med våra kampanjer där vi syns och hörs i flera olika sammanhang. Vi var till exempel ett glatt gäng i vårt tält på Lövmarknaden, där vi träffade väljare.
Vi har också hunnit med flera dörrknackningar, vilket är min personliga favorit. Det är som att vara på mingelfest. Man får träffa massor med människor, de flesta för första gången. En del har ett stort intresse för politik och vill helst inte att vi ska gå därifrån, medan andra helst vill fortsätta laga mat eller återvända till att rensa rabatter. Det är både inspirerande och kul och man får stor förståelse för vad som är viktigt för våra kommuninvånare. Egentligen borde man ägna sig åt valrörelse under hela mandatperioden eftersom det är så kul.
✅ KAMPANJER OCH DÖRRKNACKNING
Det som är ganska komplext med valrörelser är, att man ska kommunicera och synas både i verkligheten och i sociala medier. Det är lätt att missa något men det viktigaste är att göra så gott man kan. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Varje dörrknackning, varje samtal och varje folder som vi delar ut i brevlådorna kan ge oss ytterligare ett mandat.
Vill du vara med och kampanja, så kontakta vår valombudsman Emma Johannesson genom att mejla henne:
emma.johannesson@moderaterna.se
✅ LYCKLIGA STUDENTER
Även om dagarna och kvällarna mest består av jobb, så har jag ändå hunnit med studentperioden. Det var första året efter pandemin som studenterna verkligen fick fira utan restriktioner. Vilken lycka det var för dessa ungdomar att gå ut i vuxenvärlden. En del ska kanske läsa vidare medan andra ska arbeta, resa eller göra lumpen. Vad de än ska göra så kommer de att möta en helt ny värld.
✅ EN SOMMAR MED HÅRT ARBETE
I år var det fantastiskt att kunna fira midsommar utan restriktioner. För mig är midsommar en härlig tradition och jag alltid lika förvånad över att vi har kommit fram till årets ljusaste dygn, innan sommaren ens har hunnit börja. Maj och juni är två underbara månader som man önskar kunde vara lite längre. Men nu går vi snart in i juli och JAG VILL PASSA PÅ ATT ÖNSKA ER ALLA EN HÄRLIG OCH SKÖN SOMMAR! ☀️☀️☀️
Mina nyhetsbrev kommer att göra uppehåll under sommaren och de kommer tillbaka i augusti igen.
För mig blir det inte så mycket ledighet i år. Valdagen närmar sig och det är fortfarande mycket att jobba fram innan dess. Men jag kommer ändå att hinna njuta några dagar av vår fantastiska svenska sommar.
Ta hand om er!💙
Camilla