6 december, 2019

Senaste nytt från Camilla

Den 6 december, 2019.

Den senaste tiden har vi moderater lyckats få igenom flera av våra förslag i kommunstyrelsen. Det är ett bevis på att vår politik är så bra att även det svaga styret måste ge sig. Vid senaste ks-sammanträdet lade vi flera förslag.

Här är en kortfattad beskrivning av några av dem:

Vi anser att Pottholmen ska vara färdigbyggt 2023 när Karlskrona arrangerar Bomässan. Därför yrkade vi på att investeringsbudgeten ska omarbetas, för att möjliggöra att området blir klart i tid.

För oss moderater är det viktigt att Karlskrona kommun ska vara en attraktiv arbetsgivare. Det svaga minoritetsstyret har haft tre år på sig att införa heltidsanställning till de anställda, som i dag inte har det. Tyvärr har de inte lyckats med detta.

Tack vare oss moderater blir förseningen kraftig förkortad. Senast september 2020 ska det fullt ut vara genomfört.

Vi kräver också att parkeringsstrategin omarbetas en gång för alla. Då kommer vi moderater stenhårt driva att boendezonerna ska avskaffas. Det blev återremiss för politiska överläggningar och kommer tillbaka senast i april 2020.

Att julen närmar sig märks på många sätt. Bland annat genom att vår fullmäktigegrupp höll årets sista sammanträde i måndags. Mötet hölls på Pensionat Stensvik i Kristianopel och där serverades vi en fantastisk julmiddag som avslutning på året.

Om en dryg vecka bjuder vi moderater in till glöggmingel i Tegelhuset. Vi har öppet hus måndagen den 16 december mellan klockan 14 och 16 och jag hoppas att alla ni medlemmar har fått en inbjudan via mail vid det här laget. Förhoppningsvis får jag träffa flera av er då.

Jag önskar er alla en skön helg!

Camilla