3 mars, 2017

Vi moderater tror på dialog och brinner för jobben i hela vår kommun.

Företagsbesök på Orkla. Vissa foton får man bjuda på som politiker.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Idag har Camilla Brunsberg, gruppledare och Carl-Göran Svensson, vice gruppledare besökt företag i den östra delen av Karlskrona. Först blev det ett besök på Felix i Fågelmara och sedan bar det av till PAMA Studios i Kristianopel.

Vi moderater hade också bjudit in ett antal företagare och representanter från Fågelmara samhällsförening för en träff på Stensvik i Kristianopel. Träffen var välbesökt och vi fick många bra inspel om hur kommunen kan förbättra sitt arbete kring företagande.

Vi moderater prioriterar vår landsbygd och ett bra företagsklimat. Karlskrona erbjuder en fantastisk livsmiljö, och unika omgivningar med tillgång till skärgård, skog och natur. Vårt fokus är att det ska vara enkelt att bo och leva i hela vår kommun. Det behövs bredband, bra infrastruktur, goda kommunikationer och bra service i välfärden. Framförallt kommer vi att fortsätta jobba för fler attraktiva bostäder på landsbygden, i skärgården, i våra tätorter och inne på Trossö.

Vill du vara med på vår resa, tveka inte att höra av dig. Du kan välja att passivt stödja oss som medlem eller aktivt engagera dig inom vårt parti.

Vi moderater tror på vår landsbygd, och vi vill att jobben ska bli fler i hela vår kommun. För att vi som kommun ska kunna fortsätta utvecklas behövs det fler attraktiva bostäder.

Välkommen att höra av dig till oss moderater i Karlskrona!

Camilla Brunsberg, gruppledare

Carl-Göran Svensson, vice gruppledare

Det går också bra att kontakta moderaternas politiska sekreterare hanna.ekblad@karlskrona.se