20 december, 2018

God Jul & Gott Nytt År!

Kära medlemmar,

Med bara några dagar kvar till jul vill vi passa på att tacka er alla för det år som varit. När man försöker sammanfatta 2018 så kan vi konstatera att året har varit fullt av både med- och motgångar. Motgångarna lever vi fortfarande med, eftersom det parlamentariska läget i Sverige efter årets val ännu inte har gett oss en M-ledd regering. Den självklara utgången för oss moderater är naturligtvis att vi vill se Ulf Kristersson som Sveriges nye statsminister, i ledning för den nya regering och med de viktiga prioriteringar som vårt land så väl behöver.

På det lokala planet kan vi se tillbaka på en framgångsrik valkampanj där hängivna och hårt arbetande medlemmar tillsammans har sett till att vi gjort ett av våra bästa val någonsin. Moderaterna i Karlskrona ökade i årets val och har nu 16 mandat i kommunfullmäktige – stort tack till alla som med stort engagemang bidragit till det.

Vi har ett mycket spännande nytt år att se fram emot, och vårt nyårslöfte är att gå vidare som en stark, tydlig och konstruktiv opposition som gör skillnad varje dag. Vi är stolta och tacksamma över alla våra starka medlemmar – att vägra ge upp är kanske det största tecknet på verklig styrka. Nu går vi vidare med vår tydliga oppositionspolitik där vi lägger grunden för vår politiska riktning för de kommande åren.

Vi önskar er alla en God Jul och ett Gott Nytt År!

Camilla Brunsberg                                              Morgan Kullberg
Gruppledare, oppositionsråd                               Kretsordförande