6 mars, 2018

Moderaterna i Karlskrona söker valombudsman

Vi söker dig som vill vara med och vinna valet med Moderaterna i Karlskrona under valåret 2018. Moderaterna i Karlskrona består av Karlskrona Moderatkrets som är ett samlingsorgan för de olika partiföreningarna i Karlskrona kommun. Vi söker nu en valombudsman inför valåret. Tjänsten är en projektanställning på heltid från 1 maj till och med 16 september eller enligt överenskommelse. Arbetet är 100% och är förlagt till Karlskrona.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Att bistå valledningen i det löpande valarbetet.
  • Att hantera hemsida och sociala medier
  • Att arrangera utbildningar, kampanjer och evenemang
  • Att ha ett visst budgetansvar och ansvar för administrationen kring valrörelsen
  • Att arbeta praktiskt med kampanjstöd och distribution av valmaterial
  • Uppsättning av valaffischer och annat praktiskt arbete

Vi söker dig som är initiativrik och flexibel. Din främsta drivkraft i det politiska arbetet är att Moderaterna under nästa mandatperiod vinner val i Karlsrkona , i regionen Blekinge och på riksplanet. Under en valrörelse behöver det hända saker hela tiden, därför söker vi dig som är noggrann, målmedveten, strukturerad och är beredd att arbeta intensivt i ett högt tempo.

Att arbeta för Moderaterna förutsätter ett gott omdöme och en förmåga att uppträda som en god förebild inför allmänheten men också inför våra medlemmar. Som valombudsman träffar du många olika sorters människor och därför ställs det stora krav på social kompetens. En god samarbetsförmåga är en förutsättning för att du ska kunna arbeta med oss.

Dina huvudsakliga uppgifter är att vara valledningsgruppen behjälplig med planering, genomförande och uppföljning av kampanjer, utbildningar och det generella valarbetet..

Vi ser gärna att du har erfarenhet av kampanjarbete tidigare samt att du trivs att prata inför folk. B-körkort är ett krav. God kunskap om sociala medier, film och att uppdatera hemsidor är meriterande. Anställningen är tidsbegränsad och på heltid.

Arbetet sker på oregelbundna tider, det vill säga kvällar samt helgarbete kommer att förekomma. Lönen är individuell och i den är inbakad ersättning för övertid samt arbete på oregelbundna tider.

Ansökan och frågor
För mer information, kontakta vår Kretsordförande Morgan Kullberg, 0709541151/ morgan.kullberg@moderaterna.se
eller
Vår politisk sekreterare Hanna Ekblad,0455-304826/ hanna.ekblad@karlskrona.se

Skicka din ansökan med CV senast den 29 mars till morgan.kullberg@moderaterna.se