24 maj, 2022

Presentation av Anders Chronvall

Fram till valet kommer vi att presentera kandidaterna på vårⓂ️-lista till kommunfullmäktige!
I DAG
NR 21 ANDERS CHRONVALL ⭐️
✅ VEM ÄR DU?
Jag är 51 år, född och uppvuxen i Karlskrona men har även varit bosatt några år i Stockholm och några år i USA. Jag är utbildad master of science – engineering management och arbetar just nu på Orbit One. Min yrkesutövning har varit relaterad till affärsmannaskap, ledarskap och att driva förbättringsarbete med fokus på att hitta lösningar. Mina intressen är att resa och uppleva nya platser, samt besöka evenemang inom musik och sport. Jag följer gärna Formel 1, oftast på TV men har även varit på plats. Jag bor på Saltö tillsammans med min fru och vår dotter.
✅ VILKA FRÅGOR INOM KOMMUNPOLITIKEN ÄR VIKTIGAST FÖR DIG?
Näringsverksamhet, stadsutveckling och samhällsbyggnad är områden som intresserar mig mycket. Jag vill förbättra livskvaliteten för invånarna i Karlskrona kommun och driva en utveckling som skapar tillväxt och företagande. Jag vill se till att våra skattepengar används på optimalt sätt för att hantera kommunens drift och ge mervärde till våra medborgare.
✅ DET HÄR VISSTE DU INTE OM MIG!
Jag läser gärna böcker om Sveriges regenter. Framför allt från stormaktstiden 1611–1721, tiden som börjar med Gustav II Adolf och avslutas med Karl XII