15 mars, 2022

Presentation av Bengt Fröberg

Fram till valet kommer vi att presentera kandidaterna på vår Ⓜ️-lista till kommunfullmäktige!
I DAG
NR 16 BENGT FRÖBERG⭐️
✅ VEM ÄR DU?
Jag är 67 år och tidigare sjöofficer. Jag har seglat mycket på ubåt och på segelfartyg och har undervisat både civila och militära elever i navigation. Jag är gift och har två barn och tre barnbarn. Jag är aktiv i föreningslivet och tycker mycket om att segla och att åka skidor utför.
✅ VILKA FRÅGOR INOM KOMMUNPOLITIKEN ÄR VIKTIGAST FÖR DIG?
Jag tycker att det är viktigt med varje människas frihet. Det skall inte vara någon politiker som avgör vilken skola dina barn skall gå i eller vem som skall hjälpa din gamla mormor.
Vi måste också ge skolorna mer resurser, så att eleverna höjer sina resultat i skolan.
✅ DET HÄR VISSTE DU INTE OM MIG!
Jag kan rabbla 50 decimaler på talet pi och är en jäkel på stjärnhimlen