14 april, 2022

Presentation av Britt-Marie Ammer Forss

Fram till valet kommer vi att presentera kandidaterna på vår Ⓜ️-lista till kommunfullmäktige!
I DAG
NR 48 BRITT-MARIE AMMER FORSS ⭐️
✅ VEM ÄR DU?
Jag är 71 år och bor i Nättraby. I yrkeslivet arbetade jag som informatör på Företagarna. I dag driver jag ett konsultföretag tillsammans med min man. Jag försöker hålla igång träningen med bland annat Zumba och på sommaren är det segling som gäller. Jag är även engagerad i Rotary och 1,6 miljonerklubben.
✅ VILKA FRÅGOR INOM KOMMUNPOLITIKEN ÄR VIKTIGAST FÖR DIG?
Företagens villkor, jag vill se enklare regler och mindre byråkrati, särskilt för de mindre företagen. Tryggheten på gator och torg är också en viktig fråga för mig.
✅ DET HÄR VISSTE DU INTE OM MIG!
Jag har dansat jazzbalett och varit ägare till en Hillman Husky Minx de luxe.