12 april, 2022

Presentation av Per-Erik Karlsson

Fram till valet kommer vi att presentera kandidaterna på vår Ⓜ️-lista till kommunfullmäktige!
I DAG
NR 30 PER-ERIK KARLSSON ⭐️
✅ VEM ÄR DU?
Jag är 43 år och född och uppvuxen på Aspö i Karlskrona skärgård. Jag är utbildad speciallärare och arbetar just nu på Wämöskolan. Mina intressen är träning, historia samt mat-och dryck. Efter några år i Halmstad är jag åter bosatt i vår fantastiska stad.
✅ VILKA FRÅGOR INOM KOMMUNPOLITIKEN ÄR VIKTIGAST FÖR DIG?
Jag är övertygad om att våra kommuninvånare vill att våra skattepengar går dit de hör hemma, dvs till kommunala kärnverksamheter som till exempel skola och omsorg. En viktig förutsättning är att skattekraften ökar och att färre hamnar i destruktivt bidragsberoende. Karlskrona ska vara en inkluderande stad som tar vara på invånarnas vilja och förmåga att av egen kraft leva ett gott liv. Jag vill förbättra och stärka socialtjänstens verksamheter så att handläggningstiderna kortas och barn och familjer kan få hjälp tidigare än vad som nu är fallet. Fältgruppens viktiga arbete ska också stärkas och uppvärderas.
✅ DET HÄR VISSTE DU INTE OM MIG!
Jag gillar antikviteter och Georg Jensen-prylar.