31 mars, 2022

Presentation av Julia Melander!

Fram till valet kommer vi att presentera kandidaterna på vår Ⓜ️-lista till kommunfullmäktige!
I DAG
NR 7 JULIA MELANDER⭐️
✅ VEM ÄR DU?
Jag är 24 år, född och uppvuxen i Karlskrona. Småbarnsmamma och företagsledare, snart boende ute i Nättraby skärgård där vi bygger hus. I dagsläget har jag ingen fritid (haha), men när jag får en minut över lyssnar jag gärna på krimpoddar och dricker en kopp – ljummet om jag har tur – kaffe. Jag hänger mycket ute i skog och mark med barnen och trivs bra ute i friska luften. Redan 2014, då 18 år gammal, fick jag upp ögonen för kommunpolitiken och har sedan dess varit fast.
✅ VILKA FRÅGOR INOM KOMMUNPOLITIKEN ÄR VIKTIGAST FÖR DIG?
Jag nördar gärna ner mig i frågor som rör arbete, företagande och ekonomi. Min främsta utgångspunkt i politiken är varje människas rätt att bestämma över sitt eget liv. Jag tror att du och jag som enskilda medborgare bäst själva bestämmer vad vi vill göra med våra hårt förvärvade pengar och jag ser gärna en rejäl skattesänkning på sikt.
✅ DET HÄR VISSTE DU INTE OM MIG!
Jag unnar mig gärna en riktigt god kopp kaffe och har en stående månadsprenumeration på kapslar från Nespresso, som jag dricker i mina fina Muminmuggar. (Lyxkänsla!)